úterý 4. listopadu 2014

Šperky Swarovski Elements alebo šperky so Swarovski kryštálmi ?       




Páčia sa vám a lákajú vás šperky Swarovski? Potrebujete nový šperk do spoločnosti alebo na každodenné nosenie a máte strach z jeho ceny? 



Vyskúšajte originálne šperky s kryštáľmi Swarovski Elements. 
Bižutéria Swarovski Elements využívá originálne kryštály Swarovski. 
Samotný šperk je vyrobený inou firmou a je osadený Swarovski kameňom, takže jeho cena môže byť neporovnateľne nižšia pri tej istej kvalite ako pri originálnom šperku vyrobeného a osadeného kameňom Swarovski samotnou firmou Swarovski.




Šperky Swarovski Elements sú veľmi obľúbené. Prvotriedne kryštály spolu s jedinečnými designami mnohých návrhárských a designových firiem vytvárajú veľmi širokú ponuku šperkov a bižutérie vhodné na rôzne příležitosti a v rôznych cenových kategóriách. 

Kryštály kombinovaná z chirurgickou oceľou alebo zliatinou medi a niklu povrchovo ródiované.... 
Stačí si iba vybrať na e-shope daniella.sk, kde nájdete veľmi širokú ponuku týchto šperkov. 
Tovar máme aj skladom, ale zastávame názor, že nebude za Vás vyberať z tak širokej celej ponuky od nášho výrobcu. Preto ponúkame všetky vzory z výroby a dodacia doba je 14 dní. Takže kto má naozaj záujem a chce si vybrať sám a nie kupovať čo sme vybrali mi, tak si počká tých 14 dní.... 



V prípade, že sa stanete fanúškom na facebooku, máte možnosť pravideľne vyhrávať šperky zadarmo a byť informovaný o novinkách v sortimente.